خداحافظی با حساسیت به بادام زمینی

https://s2.uupload.ir/files/%D8%AE%D8%AF%D8%A7%D8%AD%D8%A7%D9%81%D8%B8%DB%8C_hz8.jpg

خداحافظی با حساسیت به بادام زمینی

برخی افراد و به ویژه کودکان، نسبت به بادام زمینی و فرآورده های آن، آلرژی یا حساسیت دارند. از آنجایی که گرما می‌تواند بر ساختار و واکنش‌پذیری ایمنی بادام‌زمینی تأثیر بگذارد، گروهی از محققان بین المللی به تازگی سعی کردند، با جوشاندن و سپس بو دادن این دانه محبوب، به غلبه کودکان بر این نوع آلرژی کمک کنند.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.