ترفند | اشتباهات خانهداری!
تمیز نکردن سینک بعد از گذشت ماهها
سینک ظرفشویی محلی برای تغذیه باکتریهای بیماریزاست که براحتی از طریق دست وارد بدنتون میشه و یا به غذاها سرایت میکنه، بعد از هر بار استفاده از سینک،اونو تمیز کنید.
شستن قابلمههای داغ بلافاصله بعد از پخت غذا
شستن قابلمه داغ باعث از بین رفتن لایه قابلمه میشه و قابلمه رو دچار شوک حرارتی میکنه. بذارید قابلمه کمی خنک بشه، بعد اونو بشویید.
استفاده از سرکه بهعنوان تمیزکننده طبیعی
اسید استیک سرکه میتونه به برخی سطوح از جمله میزهای گرانیت، چاقو آشپزخانه، میز ناهارخوری چوبی، سطوح فلزی، ماشین لباسشویی و ظرفشویی آسیب برسونه.
نَشُستن سطل بعد از خالی کردن زبالهها
میکروب و باکتری زبالهها بهویژه مایعات از کیسههای زباله نشت و به منافذ سطل نفوذ میکنه.بعد از هر بار خالی کردن زباله،سطل رو با آب،سرکه و مایع ظرفشویی بشویید.
استفاده طولانیمدت از یک اسکاچ
استفاده طولانی از اسکاچ باعث میشه تا در هر بار شستن ظروف و سینک آشپزخانه باکتریها رو به اطراف پخشکنید.هرماه یکبار اسکاچتونو تعویض کنید.